Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Birand'dan Kötü Haber
Bugün sabah saatlerinde Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiği yazıldı. İddiaya göre haberin amirali Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümünün gerçekleşmişti. Ancak sonrasında Kanal D'den yapılan açıklamaya göre Birand hala hayatta ve şuan yoğun bakımda.
 
Kanal D Haber Müdürü Salih Selçuk yaptığı açıklamada ''Mehmet Ali Birand, yaşıyor, yoğun bakımda'' dedi.
 
Ayrıca konu hakkında açıklama yapan hastane kaynakları, Birand'ın yoğun bakım tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
 
HASTANE'DEN AÇIKLAMA
 
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Mehmet Ali Birand hastanemizde yatmakta olup, yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir" denildi.
 
DÜN DE HAYATİ TEHLİKESİ YOK DENİYORDU
 
Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi'nde ameliyat olmuştu. Birand'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün (önceki gün) yapılacaktı ama operasyon bugüne (dün) kaldı.
 
Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti.
 
OĞLU DA AÇIKLAMA YAPTI
 
"Yoğun bakımda tedavisi süren Mehmet Ali Birand, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı" haberinin yayılmasının hemen ardından oğlu Umur Birand da babasının Twitter hesabından açıklama yaptı:
 
"Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler."
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49