Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

   ASLIHAN, “HAYATBOYU ÖĞRENİM, HAYATIN HER DİLİMİNDE VAR” DEDİ
Türkiye’de Hayat boyu Öğrenmenin Gelişmesi Projesi kapsamında Hayat boyu Öğrenim Kültürü ve yaklaşımı konulu toplantı Hilton Otelinde yapıldı.
İki gün sürecek toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan, Proje bölge Müdürü Kadir Tuzlak, Bilkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Paşa Ayas, Gaziantep, Kahramanmaraş gibi illerin Valilik Proje Ofisi yetkilileri ile Ticaret Sanayi Odası Temsilcileri ve İş Kur İl Temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan "İnsanoğlu doğumundan itibaren ölümüne kadar eğitimle iç içedir. Öğrenme, insanla beraber var olan ve süren bir anlayıştır. Hayat boyu öğrenmenin her diliminde, her anında yer almalıyız. Eğitim camiasının birleşenleriyle hayat boyu öğrenme sürecini süratle devam ettiriyoruz. ”diyerek hayat boyu projesinin ve kavramının manası üzerinde durdu.
Daha sonra  Şube Müdürü Aslıhan konuşmasına şu şekilde devam etti:
Mesleki eğitim dışında her çeşit yetişkin ve yaygın eğitim üzerinde de odaklandıklarına ve programın hedef kitlesini yaygın öğretim içerisindeki öğrenci, öğretmen, eğitmen ve diğer personel ile yetişkin eğitimi alanındaki eğitim kurumlarını kapsadığına dikkat çekti. Aslıhan, dile getirdiği diğer  husus da programın ülkelerarası ortaklıklar ve ağlar kurarak, yaygın eğitim kurumları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları, araştırma merkezleri, danışmanlık ve bilgi-iletişim kuruluşları, özel kuruluşlar ve yüksek öğrenim kurumlarına, projeler çerçevesinde birlikte çalışma imkanı sunması olduğunu söyledi.
Açılış konuşmaların ardından Bilkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Paşa Ayas tarafından proje ile ilgili bir sunum yapıldı.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49