Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

5 Mahalleye daha kentsel dönüşüm geliyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, şimdiler de tek hedeflerinin 5 mahallede kentsel dönüşümü gerçekleştirmek olduğunu söyledi. En büyük hayalenin Topdağı, Yakubiye, Dedeosman, Buhara, Mancı Mahellelerinde kentsel dönüşümün yapılması olduğunu dile getiren Fakıbaba” Şu hemen mahallenizin önündeki Haleplibahçe’yi inşallah Eylül Ekim ayında göreceksiniz. Türkiye’nin en iyi müzeleri. Belediyemizin 120 dönüm üzerinde çalıştığı parkı. Bin araçlık otopark. Hemen ilerisinde iş merkezi. Onun yanında Hilton oteli.Ve Kızılkoyunla ilgili projelerimiz son aşamada.Şimdi bunlar yapılıyor.Bundan sonra Manci Mahallesine ne yapabiliriz.Buradaki vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek.Burada kentsel dönüşümler yapmak.Burada 10 bin ev var.Buradaki halkla oturup konuşup onlarla bu kararı vermek istiyoruz.Bunu da yaparız.Çok şükür Urfa’ya değer veren bir başbakanımız var.Biz bu projeyi götürdüğümüzde sayın başbakanımız bunu yüreği ile kalbiyle imzalayacaktır.Vatandaşlarımızı da mağdur etmeden.bu projeyi gerçekleştireceğiz.Ben olurum yada başkası olur.Hiç önemli değil.Bu proje artık Urfa’nın projesidir.Nasıl ki milletvekili arkadaşlarımız sayın bakanımız son seçimlerde 400 projeyle çıktıysa bizde bu yerel seçimlerde öyle projelerle çıkacağız.Ve ilk proje de bu 5 mahallenin kentsel dönüşümü olacak.İnşallah bunu başaracağız.Şimdi hakikaten sizden şunu öğrenmek ve sormak istiyorum.Benim AK parti’ye dönüşüm içinizde bir sevinç yaratımı yaratmadı mı arkadaşlar.”dedi
AK Parti Manci Mahallesi Başkanı Yavuz Toprağın düzenlendiği mahalle toplantısına AK parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahitle birlikte katılan Fakıbaba, vatandaşlara seslenerek “Ak Partiye Geçişime sevindiniz mi” diye sordu. Toplantıya katılan mahalle sakinleri de Fakıbaba’nın sorusuna “Evet sevindik” çeklinde cevap verdi ve alkış tuttu.
Yaklaşık bir saat süren mahalle toplantısında Fakıbaba”Bizi sizlerle muhtarlarımızla buluşturan Yavuz Toprak beye çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanım Mustafa Zahit Bey’in beni davet etmesi benim için onurdur. Biz bir aileyiz. En büyük ailemiz Urfa halkıdır. Partimizdir. Sizler biliyorsunuz ki biz har Çarşamba günü bu bölgedeyiz. Her tarafı sokak sokak dolaşıyoruz. Biz insan odaklı çalışıyoruz. Hiç parti önemli değil. Ben bir belediye başkanı olarak Manci Mahallesinde yaşıyor olsaydım burayı nasıl bir mahalle olarak görmek isterdim. Ben olaya hep böyle baktım. Hatırlar mısınız buradaki çamurdan okula gidemiyorlardı. Şu hemen Balıklıgöl’ün orada bir çöp toplama merkezi vardı. Onu buradan kaldırdık. Çamurdan çöpten çukurdan sizleri kurtardık. Ama bu yeterli mi hayır yeterli değil.”ifadelerini kullandı.
MUSTAFA ZAHİT: BİZ HERZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit’te mahalle toplantısında yaptığı konuşmadı şunları söyledi; Biz mahalle toplantılarını yaparak bizlerde genel başkanımıza başbakanımıza layık olmaya çalışıyoruz. Onlar da gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. Bizlerde böyle ayağınıza geliyoruz. Mahalle toplantıları düzenleyerek sorunlarınızı yerinde çözeceğiz. Belediye başkanımızda burada sorunlarınızı direk aktarın çözüm üretelim. Bizim derdimiz yalnızca seçimden seçime değil. Her zaman yanınızda olmaktır. Ortada seçim yokken bile biz vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49