Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

3 Yıl Aradan Sonra Şanlıurfa’da
“İmparator” İbrahim Tatlıses 3 yıl aradan sonra memleketi Şanlıurfa’ya geldi. 2011 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından ilk kez memleketi Şanlıurfa’ya gelen İbrahim Tatlıses memleketine gelmenin sevinciyle duygulu anlar yaşadı. Tatlıses, gelir gelmez sevdiği Urfa yemeklerinden istedi. 
Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses Şanlıurfa’ya gelme sebebini şöyle açıkladı; “Yarın Kuzey Irak’ta Erbil’e bir inşaat işi için gideceğiz. Gitmeden önce Şanlıurfa’ya uğramak istedim. Erbile’de 50 tane villa ve bin 500 tane daire yapacağız”
İmparator, gazetecileri siyasetle ilgili soru sormamaları konusunda uyardı. Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasını kutlayan İbrahim Tatlıses; “öncelikle sevgili hemşerilerimi kutluyorum. Başbakanıma da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir şey bu tebrikler başarılar ” dedi.
Şanlıurfaspor ile ilgili gelişmeleri Twitter’den takip ettiğini belirten Tatlıses kendisinin yönetime dahil edilmesiyle ilgili, “sayın valimizden teklif geldi. Beni de yönetime dahil ettiler. Çok teşekkür ediyorum Urfa için canım feda. ” diye konuştu.
Hastalığı konusunda açıklama yapan Tatlıses, “bu hatsallığı idamı 3 yılbeynimden ağır hasar aldım. Albüm hazırlıkları onun için bu kadar uzun sürdü.şimdi Seyrantepe’de kendi iş yerimde bir yer yaptırıyorum. Hem benim için hem de diğer hastalar için terapi merkezi kuruyoruz. Fizyo terapi ve spor merkezi. Orada çalışacağım. Göreceksiniz  3 ay sonra buraya koşarak geleceğim. Allah izin verirse tabi. Her şey Allah’tandır.Urfalı hemşerilerime dualarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kimse üzülmesin her şey Allah’tan. Ondan gelen her şey başımla gözüm üstüne. Urfalıların hastalığım boyunca benim için yaptığı her şeyi gördüm ben onlardan fazla ağladım. Çok seviyorum Urfalıları onlar da beni çok seviyor. Onlar için iyileştiğimde burada sahada koşacağım ve konser vereceğim ” şeklinde konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda Şanlıurfa’ya gelmesini de değerlendiren İbrahim Tatlıses, “Başbakan Şanlıurfa’ya hangi sözü verdiyse  onu yapacağına inanıyorum. Gerçekten Urfa için her şeyi yapar. Sayın Bakanımız da sağ olsun. Onunla 3 gün önce birlikteydik. Urfa’nın bütün köylerini saydı bana. İsmini unuttuğu köyleri ben hatırlattım ona. Urfa’yı bu kadar çok seviyor ve sahipleniyor”
 “BARIŞ GELSİN BENDE SİYASETE GİRERİM”
Son günlerde İmralı Görüşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan ve bu görüşmeleri barış adına destekleyen İbrahim Tatlıses, “barış gelsin kardeş kardeşi kucaklasın ben de o zaman siyasete girerim” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması ihtimaline Tatlıses, “hangisi hayırlıysa memleketim için o olsun. Kim Urfa için taş üzerine bir taş koyarsa onun kölesi olurum. Önünde ceket iliklerim, eğilirim ve elini de öperim” ifadelerini kullandı
TATLISES GAZETECİLERİ UNUTMADI
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisiyle röportaj yapan gazetecileri unutmadı. “10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü” sebebiyle Gazetecilerin gününü kutlayan Tatlıses, daha sonra onlarla fotoğraf çektirdi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49