Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

225 cep telefonu silindirle imha etti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü kaçak cep telefonlarına yönelik operasyonda 225 cep telefonu ele geçirildi.
 
 El konulan 225 cep telefonu ile bir adet fotoğraf makinesi üzerinden silindir geçirilerek imha edildi. Yaklaşık maliyeti 50 bin lira civarında olan ve imha edilen 225 cep telefonun arasında bin 500 liralık telefonlar da  vardı. İmha işleminin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen kararıyla alındığı bildirildi.
 
 İmha işlemi sırasında Encümen Kararı ile oluşturulan komisyonda bulunan encümen üyesi İ. Halil Kaya, M. Sadık Sade, Yusuf Mert de hazır bulundu.
 
Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü elemanları tarafından belediyenin Akaryakıt İstasyonun yanındaki boş alanda çeşitli markalardaki 225 cep telefonu ve birde fotoğraf makinesi imha edildi.
Enücemen Üyesi Halil Kaya, imha edilen cep telefonlarıyla alakalı şunları söyledi:”Şanlıurfa emniyetimiz tarafından bize tutanakla teslim edilen kaçak cep telefonlarını imha ettik.Bundan sonrada emniyetimizle birlikte bu kaçağın önüne geçmek istiyoruz.İmha edilen telefonları arasında envay çeşit telefon bulunuyor.50 lirayla bin 500 lira arasında değişen fiyatlarda telefonlar vardı.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49