Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

10 Milyon İmza Kampanyası
Şanlıurfa memur sen konfederasyonu olarak kurduğumuz günden beri temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla sağlanması, din vicdan hürriyetinin en geniş şekilde yaşanabilmesi için imza kampanyası düzenlendi.
 
Öğle saatlerinde Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde toplanan Memur- Sen üyeleri, 'Kamuda kılık- kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza' kampanyası için stant kurdu Memur- Sen Şanlıurfa il Temsilcisi Mahmut Atçı, "1982 model darbe dönemi kalıntısı kılık kıyafet yönetmeliğinin değişmesini istiyoruz bu yönde taraf olduk savunduğumuz değer ve ilklere yönelik dayatmalarında her zaman karşısında durduk Bu anlaşmada, son olarak 30 Kasım 2013 “de TBMM önünde bir eylem yaparak kamu görevlilerin kılık-kıyafet özgürlüğü elde etmelerine yönelik başörtüsüne özgürlük eylemi gerçekleştirdik. Eğitim –bir sen de 10 Aralık dünya insan hakları günü 81 ilde basın açıklamaları ve 2 Ocak. 2013 te yeni yılın ilk mesai gününde iş yerlerine serbest kıyafetlerle giderek sivil itaatsizlikle devam ettirmiştir
Memu7r sen bu noktada müteakip 650 bin üyesele kamu çalışanlarının en büyük konfederasyonu ola memur sen bu noktada kamuoyunda da eylemlik sürecine dahil edecek şekilde şekilde başbakanlığa sunulmak üzere, kamuda kılık kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza toplamak kararı almıştır denildi.

    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49