Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Zırhlı polis aracı kaza yaptı
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Tepe tesisleri yakınlarında Polis zırhlı aracı ile otomobil ile çarpıştı. Kazada 1’i sivil 4 polis yaralandı.
Olay saat 22:00 sırlarında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi tepe tesisleri yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Kobani’de çıkan çatışmalarda Suruç ilçesinde görev alan Diyarbakır ekibi zırhlı polis aracı tepe tesisleri yakınlarında otomobil ile çarpıştı. Kazada 1’i sivil 4 polis yaralandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler Ambulansla Balıklıgöl devlet hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Şanlıurfa Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı Balıklıgöl devlet hastanesine gelerek yaralı polisler hakkından bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48