Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Ziraat’ten Tarımsal Kredi Borçlarına 12 Ay Erteleme Müjdesi!
Ziraat bankası ekonomik gelişmelerden olumsuz etkilenen çiftçilerin kredilerine 12 aya kadar vadelendirme hakkı sağladı. 30 Haziran 2019’a kadar vadesi olan kredi borçları yeniden yapılandırılacak.
Açıklamada, Ziraat Bankası tarafından, Bakanlar Kurulu kararları kapsamında tarımsal kredi kullandırılan ve geçici olarak gelir-gider dengesi olumsuz etkilenen üreticilerin, tarımsal faaliyetlerinin devamını sağlamak için vadesi 30 Haziran 2019'a kadar olan işletme ve yatırım kredileri vade tarihinden itibaren 12 aya kadar vadelendirilebileceği belirtildi.
"Yeniden vadelendirme dönemi için yıllık yüzde 11 oranında faiz uygulanacaktır" denilen açıklamada söz konusu oranın piyasa koşullarının altında olduğu vurgulandı.
Açıklamaya göre, yeniden vadelendirilen tutar dışında kalan kredi bakiyesi eski faiz oranı ve vade yapısıyla aynen devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49