Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Zincirleme Trafik  kazası; 5 Yaralı
Şanlıurfa Toki mevkiinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 i çocuk 5 kişi yaralandı.
 
Kaza Akşam saatlerinde Şanlıurfa Gaziantep Karayolu Toki mevkiinde meydana geldi.  sürücülerinin ismi henüz belli olamayan 63 ... 059 , 21 .. 128 , 63.. 7923 ve olay yerinden kaçan plakası belirlenemeyen toplam 4 araç birbirine girdi. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, İtfaiye ve polis intikal etti. Kazada M.K, E.K, Z K ,İ.A ve isimleri belirlenemeyen  biri çocuk hafif şekilde yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ve sivil araçlarla çeşitli hastaneler kaldırıldı,  kazaya karışan araçların LPG’li olması ve olası bir patlamaya karşı itfaiye ekipleri hazır bekledi.
 Kaza sebebiyle Gaziantep-Şanlıurfa karayolu yaklaşık 30 dakika boyunca trafiğe kapatılırken meydana gelen zincirleme kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49