Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Zihinsel Özürlü Mülteciler Oyuncak
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe kaymakamı Eyüp Fırat’ın talimatı ile Süleyman Şah konaklama tesislerinde bulunan 200 zihinsel özürlü çocuğa oyuncak dağıtıldı.
Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisleri yönetimince tespit edilen ve sayıları 200 yakın zihinsel özürlü çocuğa, Çadır kent müdür yardımcısı Hasan Öztürk ve Suriyeli gençlik heyeti ile birlikte oyuncaklar çocuklara çadırlarında verildi. Oyuncakların dağıtımı sırasında zihinsel özürlü çocukların sevinci herkesi duygulandırdı. Çadır kentte yaşayan ve iki özürlü çocuğu olan Suriyeli baba Abu Stayf ” Çocuklarımızı sevindirdiniz Allah sizleri de sevindirsin.”duasında bulundu.
 Süleyman Şah konaklama tesislerindeki zihinsel engelli çocukları bayram üzeri sevindirmek amaçlı oyuncak dağıttıklarını dile getiren Kaymakam Eyüp Fırat “Bu çocuklarda bizim çocuklarımız. Bunlarında bayramı sevincini yaşamaya hakları vardır. Çadır kent yönetimi tarafından tespit edilen 200 zihinsel engelli çocuğa, kapta görevli arkadaşlar tarafından oyuncak dağıtım yapıldı. Bizler her fırsatta çadır kentte ikamet eden Suriyeli misafirlerimize katkı ve destekte bulunmaktayız. İstedik ki bu bayramda bu çocuklarımız sevinsin ve neşelensin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak elimizdeki imkanlar nispetinde bu kardeşlerimizin yaralarını sarmaya ve morallerini yüksek tutmaya çalışıyoruz. İnşallah gelecekte bu insanlar ülkelerinde diledikleri yaşam koşullarına ulaşırlar.”dedi
    
 
Oyuncak dağıtımı, Kamp müdür yardımcısı Hasan Öztürk ve Suriyeli gençlik heyeti tarafından gerçekleştirildi.200 zihinsel engelli aile tek tek ziyaret edilerek oyuncaklar çocuklara verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49