Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Zahireciler Odasından Tirit Ziyafeti
Sabahın ilk ışıklarında başlayan ziyafette esnafın yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Zahiriciler Odası Başkanı Mustafa Ertürk, ’’Geleneksel hale getirdiğimiz kutlu doğum haftası etkinliklerinden birini daha icra ediyoruz. Ayrıca baharın gelişini de kutluyoruz. Yaklaşık 5 bin kişiye bugün tirit ikram ettik ve 15 bin TL. gibi bir masrafımız oldu, bunu da esnaflar kendi aralarında topladığı parayla yaptı. Ben bu duyarlı davranışlarından ötürü esnafımı kutluyorum, günümüz mübarek olsun. Allah bizleri bütün Müslümanları peygamber efendimizin şefaatine nail kılsın" diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49