Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Zabıtadan Şafak Vaktinde Denetim
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, polis ekiplerinin de yardımıyla ‘kaçak hayvan kesimi’ yapıldığı ihbar edilen bir adreste şafak vakti denetimde bulundu.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gürcütepe Mahallesi’ndeki bir adreste kaçak hayvan kesimi yapıldığı ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren zabıta, sabahın ilk ışıklarında polis ekiplerinin de destek amaçlı katıldığı operasyonda belirtilen adreste, ihbarı kontrol etti. Denetimlerde adreste bulunan büyükbaş hayvanın kesime hazır bekletildiğini belirleyen zabıta, hayvan sahibine uyarıda bulundu. Kesim gerçekleşmediği için işlem yapmayan zabıta ekipleri, Haliliye İlçesi’nde kaçak hayvan kesimlerinin önlenmesi için kontrollerinin süreceği belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49