Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Zabıta Halfeti Kıyı şeridinde kaçak eklentileri söktü
Görevde süreklilik esastır ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Halfeti İlçesinde işletmecilerin sahilde bulunan iş yerlerine yaptıkları kaçak eklentileri iş makinesiyle sökerek kaldırdı.
Tarihi ve turistik alanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin uğradığı yerlerden biri olan Şanlıurfa’da Zabıta Daire Başkanlığı denetimlerini sürdürüyor.
Turizm sezonunun yaklaşması üzerine denetim alanına turistik alanları da dâhil eden Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler geçtiğimiz Ekim ayında uyarılara rağmen işletmecilerin kaldırmadığı sahildeki kaçak dubaları sökerek kaldırdığı Halfeti’de denetimlerine görevde süreklilik esastır ilkesiyle devam etti.
Bir bölümü Birecik Barajı göl aynası altında kalan eski Halfeti’de yapılan denetimlerde bazı işletmecilerin Fırat nehri kıyı şeridinde bulunan iş yerlerine kaçak olarak eklenti yaptıklarını belirleyen Zabıta söz konusu eklentileri kaldırmaları için işletme sahiplerine tebligatla süre verdi. Zabıta verilen süreye rağmen işletmecilerin kaldırmadığı eklentileri iş makinesiyle yerinden sökerek kaldırdı.
Kıyı şeridinde işyeri bulunan işletmecileri işyerlerine izinsiz olarak her hangi bir eklenti yapmamaları yönünde uyaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük aksine hareket eden işletmeciler hakkında hem yasal işlem yapacaklarını hem de kaçak yapıları sökerken yapılan masraflarında işletmecilerden tahsil edileceğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49