Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Zabıta 2 ton kaçak et ele geçirdi
 Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelen bir ihbar üzerine harekete geçip satışa hazır bekletilen 2 bin ton kaçak ete el koydu.
İlçe sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilindeki rutin denetimlerinin yanı sıra, vatandaşlardan gelen ihbarları da bir bir değerlendiriyor. Vatandaşların güvenli alışveriş yapıp daha hijyenik koşullarda beslenmelerini amaçlayan Eyyübiye Belediyesi,  denetimlerine ara vermeden devam ediyor.
Denetimler kapsamında, bugün sabah saatlerinde Evren Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir soğuk hava deposuna baskın düzenleyen zabıta ekipleri gördükleri manzara karşısında adeta şaşkına döndüler. Piyasaya sürülmek üzere hazır bekletilen yaklaşık 2 ton kaçak ete el koyan Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, işyeri hakkında da cezai işlem başlattı.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Ekipleri, Evren Sanayi Sitesi 3. Cadde 25’inci sokakta faaliyet gösteren bir soğuk hava deposunda 2 ton kaçak et ele geçirdi. İşyeri hakkında cezai işlem başlatan ekipler, kaçak ete de imha edilmek üzere el koydu.
İlçe sınırları içerisinde denetimlerini sıklaştıran Eyyübiye Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelen ihbarları bir bir değerlendiriyor. Vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı ortamlarda beslenmelerini amaçlayan ekipler, gerek program dahilinde yapılan rutin denetimlerine gerekse de vatandaşlar tarafından gelen ihbarlar üzerine gerçekleştirilen denetimlerine, ara vermeden devam ediyor. Evren Sanayi Sitesindeki soğuk hava deposuna gerçekleştirilen kaçak et operasyonu sonrası açıklamada bulunan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlara da uyarılarda bulundular. Yetkililer,” Gerek rutin denetimlerimiz gerekse de vatandaşlar tarafından gelen ihbarlar sonrası yaptığımız denetimlerdeki tek gayemiz; vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenmelerini amaçlamak. Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Başkanımız Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla gece gündüz denetimlerimiz devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmaları gerekmektedir. Herhangi olumsuz bir durum karşısında anında Turkuaz Masa aracılığıyla bizlerle irtibata geçip bilgi vermeleri gerekmektedir. “ açıklamasında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49