Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Yüz yüze eğitim 21 Eylül’de

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor.Bakan Selçuk'un konuşmasından öne çıkanlar:"Okulları birlikte açacağız dedik ve herkesi sorumluluk almaya devam ettik. Hazırlıklarımızı ve standartlarımızı tamamladık. 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimi başlatıyoruz. 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime başlatıyoruz. Yüz yüze eğitim 21 Eylül'de başlayacak. Okullarımızın uyması gereken hijyen standartları denetlenecek. 2 bin denetmen sahada"

MEB, BİLİM KURULU TOPLANTISINI İŞARET ETMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığı, dün akşam saatlerinde bir açıklama yaparak okulların açılmasıyla ilgili değerlendirme sürecinin nihai aşamaya geldiğini duyurarak Bilim Kurulu toplantısına dikkat çekilmişti. Bakanlık açıklamasında, "2020-2021 eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirme nihai aşamada. Bilim Kurulu toplantısında alınacak karar, kamuoyuyla paylaşılacaktır." denildi.

OKULLARLA İLGİLİ MODELLER NELER?

Okulların açılmasıyla ilgili 31 Ağustos tarihi açıklanmıştı ancak bu tarihte okullar açılmayabilir. Bilim Kurulu'ndan bu yönde bir tavsiye kararı çıkabilir. Ancak açılırsa da farklı modellerle açılabilir. Bu şu anlama geliyor; açılırsa tüm kademelerde açılmayabilir, hibrit modeliyle açılabilir ya da şehir bazlı açılabilir. Tüm bu seçenekler hem Bilim Kurulu üyeleri tarafından hem de MEB yetkilileri tarafından çalışıldı. Bugün çıkacak kararın ardından okullar ya açılacak ya da ileri bir tarihe ertelenecek. Fakat açılırsa da farklı bir modelle açılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49