Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Yurtkur’ dan  Nevruz
Öğrencilerin katılımı ile Yurt bahçesinde çam fidanı dikildi, öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi akşam ise sanatçı Tekin TATAR eşliğinde Urfa Ateşi Sıra Gecesi ekibi ile öğrencilere Yurt Bahçesinde açık alanda eğlence programı düzenlendi. Programın açılışında bir konuşma yapan Yurt Müdürü Mahmut BAĞMANCI “Nevruz bayramı Milletimizin yüzyıllar ötesinde devam edip gelen geleneksel bayramlarından biridir. Baharın müjdecisi olan bugünün Birlik ve Beraberliğin, Birlikte yaşama isteğinin güçlenmesi ve dayanışmayı sağlaması adına bolluk ve bereketin işareti Nevruzun ülkemizde ve dünyada güzelliklere ve barışa vesile olmasını dilerim.” dedi.
Geceye öğrencilerin yoğun katılımı dikkat çekti, sanatçı Tekin TATAR okuduğu  popüler parçalarla öğrencileri coşturdu. Verilen arada öğrencilere Çiğ Köfte ikram edildi.
Öğrenciler bu etkinliğin kendileri için moral olduğunu ve tekrar düzenlenmesini beyan ettiler.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49