Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Yunus Timlerinin Sayısı Arttı
Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliğin tarafından başlatılan "Motosikletli Polis Timi" kursu tamamlandı.
"Yunus timleri" olarak adlandırılan motosikletli polis ekiplerine yönelik bu yıl düzenlenen kursa katılan 36 personele temel ve ileri sürüş eğitimi, motor üzerinde durma, yoğun trafikte manevra gücü eğitimler verildi. Kurs alan 33 polis memuru kursları, başarıyla tamamladı. Kurs sonunda 36 polis motorize ekibi için tören düzenlendi. ŞUTİM içerensinde bulunan Asayiş müdürcülüğüne bağlı Motorize Ekipler Amirliğinde düzenlene törene Vali Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve Emniyet müdür yardımcıları ile polisler katıldı.
Vali Abdullah Erin,"Çok önemsediğimiz teşkilatımızın güzide birimlerinden kursu başarıyla bitiren 33 kardeşimiz bu törenden sonra Peygamber kenti, medeniyet şehrine sokaklarına göndereceğiz Urfa'nın sokakları, asayişi, emniyeti, devlete bağlı olanlar güven, Devler ile problemi olanlara da korku salacaklar"dedi.
Polisin iş yükünün çok ağır olduğunun farkında olduklarını kaydeden Vali Erin, “Çok önemli bir görev icra ediyorsunuz. Urfa’nın değerli insanlarına ve devletimize hizmet edeceksiniz. Devletimizle, birliğimizle, beraberliğimizle, bayrağımızla problemli olanlara nefes aldırmayacağız. Terör ve teröristle, tüm kurumlarımızla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uyuşturucu tacirleriyle, gençlerimizi zehirleyenlerle, ekonomik hayatı ifsat eden tefecilerle, hırsızlarla, yalanla dolanla işi olanların hep ensesinde olacaksınız.” dedi.
Polisin sadece polislik görevi yapmadığını, aynı zamanda devletle vatandaş arasındaki bağı sağlamlaştırmak ve güçlendirmek için görev yaptığının şuurunda olması gerektiğine dikkat çeken Vali Erin, mağdur, mazlum, devlet ve milletle problemi olmayan vatandaşlara şefkat, merhamet ve sevgiyle yaklaşılmasının önemine değindi.
Göreve yeni başlayan 33 erkek, 3 kadın Yunus Polisi ile birlikte Şanlıurfa’da görev yapan motorize polis sayısının 132’ye ulaştığı bildirildi.
Suçu önlemek için kursu tamamlayan 36 Yunus Ekipleriyle kurban kesimi ve yapılan duanın ardından göreve başladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49