Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yüküne aldırış etmeden gidiyorlar
Şanlıurfa’da hurda yüklü araçlar, trafiği tehlikeye sokuyor..
 
Şanlıurfa’da hurda yüklü bir aracın Viranşehir istikametinden gelip, kentteki bir sokak arasına girmesi tehlike saçarken, bu gibi araçların karayoluna çıkmamasının engellenmesi isteniyor. Üzeri hurda dolu aracın üzerindeki hurdaların hiçbir şekilde bağlı olmaması her an bir parçasının yola düşmesine neden olabilir. Bu şekildeki araçların karayoluna veya kent merkezindeki sokak aralarına girmesini bir tehlike olarak değerlendiren vatandaşlar, “trafik ekiplerimiz bu tür araçlara nasıl izin veriyor. Bu araçlar karayolunda seyir halindeyken, bir parça yola düşüp, diğer araçların kaza geçirmesine neden olabilir. Daha önce de benzeri durumlar yaşandı. Yolda düşen bir parça, kazalara sebep olmuş, bu gibi durumların yaşanmaması için hurda araçlarına yükleme sınırı konulmalı” ifadelerini kullandı. Hurdacılar, kamyon daha çok hurda alsın diye, yük sınırını aşacak şekilde hurda yüklüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49