Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

 Yöresel Kıyafetlerle Bahar Şenliği
Şehit Kasım Aksoy İlköğretim Okulu tarafından bir birinden güzel etkinliklerle bahar şenliği düzenlendi.
Şehit Piyade onbaşı Kasım Aksoy ilköğretim okulu öğrencileri bahar şenlikleri kapsamında hazırladıkları bir birinden güzel yarışmaları, şiirleri, yöresel halk oyunları ile büyük beğeni topladılar.
Okul müdürü Faruk Karataş tarafından organize edilen bahar şenliğinde bilek güreşi yarışması, şarkılar, türküler yumurta ve çuval yarışı düzenlendi. Öğrencilerin moral ve motivelerini arttırmak amaçlı gerçekleşen bahar şenliğinde öğrenciler oldukça güzel vakitler geçirdi.
Öğrenciler yaptıkları açıklamada; “Burası köy, şehir merkezinden 45 kilometre uzaklıkta, köyde sosyal bir aktivitemiz yok ama sağolsun müdürümüz ve öğretmenlerimiz bize böyle bir etkinlik düzenlendi. Çok mutluyuz. Her yıl düzenleniyor zaten, derslerimize daha güzel çalışmamızda bu etkinlikler bize destek oluyor.” Dediler.
Etkinlik kapsamında Şehit Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un kızı Güneş Aksoy Çanakkale Şiirini okuyarak okul içersinde Duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49