Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Yönetim kurulu Öztürk'ü ziyaret etti
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Şanlıurfa’ya giden Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve Başkan Yardımcısı Osman Remzi karakaş,Özyürük Ağaç Sanayi Anonim Şirketi sahibi Osman Özyürük’ü makamında ziyaret ettiler.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada
Şanlıurfa 2 nci Organize Sanayi Bölgesinde Özyürek Ağaç Sanayi Anonim Şirketi olarak kendi öz sermayesiyle Şanlıurfa da örnek bir mobilya fabrikası kuran ve çok sayıda çalışana işveren ihracatçı Sayın Özyürük, bizleri sevgi ve muhabbetle karşıladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU, ŞANDER’in düzenli bir gelirleri olmadan ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine verdikleri burslardan, yaptıkları etkinliklerden, projelerden ve faaliyetlerden bahsetmiştir.
Ayrıca Başkan Nimetoğlu, alaylıyılların deneyimli mobilya sektöründe uzmanlaşmış girişimci kişiliğiyle Sayın Özyürük’ün,Şanlıurfaya örnek bir tesis ve istihdam alanı kazandırmasından dolayı bizleri hem onurlandırdığını hem de sevindirdiğini belirtmiştir.
Sayın Özyürükise düzenli bir geliri olmayan sivil toplum kuruluşlarının işlerinin zor olduğunu ancak halisane hayır işleri ile uğraşan ŞANDER’in her zaman yanında olacağını belirterek başarılar dilemiştir.
ŞANDER olarak, Özyürük Ağaç Sanayi Anonim Şirketi sahibi Osman Özyürük’e çalışma ve özel hayatında başarılar diler her zaman desteklerimizi belirtir saygılar sunarız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49