Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yönetim elektrik kesintilerine  isyan etti
Şehrin en büyük pasajlarından biri olarak yapılan ve o dönemin tek yürüyen merdivenlisi olarak pazarlanan Özdiker Halep Pasajı, içerisindeki 646 dükkânla bulunuyor. Pasajda bulunan dükkânlar neredeyse bedava tahsis edilmesine rağmen kimse buraya yerleşmek istemiyor.  Pasaj yönetimi ise bunu elektrik kesintilere bağlıyor.
Çoğu atölye olarak Sadece 10 dükkânın çalıştığı pasajda yönetim daha önce madde bağımlıların yuvası olan pasajın gelen bir kaç esnaf ile canlandırmak istediklerini fakat her ay 4-5 kez elektrik  kesildiğinden esnafın kaçtığını belirtiler.
Çarşı esnafı Mahmut Kakız,"Pasajımızda ayda 4-5 sefer elektrik gidiyor, esnaf mağdurdur buradan çalışan arkadaşlar elektrik parasını ödüyor, neden bizim elektriğimiz sürekli gidiyor. Burada bir atölye çalışıyor bir sürü çalışan arkadaş var elektrik kesintilerinden dolayı iş yapamıyoruz iş yapamadığımızdan çalışan arkadaşların haftalıklarını ödeyemiyoruz elektriğimizle ilgili bir düzenleme yapılsın sürekli kesilmesin bir arıza olmadan bize bildirilmenden kesiliyor."dedi.
Çarşı esnafı Ramazan Sarıgüngör," Habersiz bir şekilde sürekli elektriklerimiz kesiliyor, burada elamanlar çalışıyor iş yerlerini dolapları çalışıyor bizim bu sorunumuz yetkililer bir çözüm bulsun"diye konuştu.
Çarşı yönetiminden  İsmail Karakuş ise, "Biz bu esnafın bu şekilde mağdur olmasını taraftar değiliz buraya gelen esnafa bedava dükkan veriyoruz, oda dükkan verdiğimiz zaman bizde bir esnaf bir esnafı getirsin katkıları olsun bizlere burası elektriği var temizliği var , bakımı var istiyoruz ki esnaf buraya gelsin ama elektrik kesilince DEDAŞ'tan esnafa sorunlar gelince esnafta buraya terk ediyor. Esnaf'ta buradan gidince balici, esrarcı yuvasına dönüyor. Biz istiyoruz ki şehrin merkezinde güzel bir yuva olsun, iş yeri olsun" şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49