Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Yolsuzluk bakanları istifa ettirdi
Oğlu Barış Güler, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan İçişleri Bakanı Muammer Güler, istifa ettiğini açıkladı.
 
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler de görevinden istifa ettiğini duyurdu.
 
GÜLER'DEN İLK AÇIKLAMA
 
İçişleri Bakanı Güler, istifa sonrası ilk açıklamasında ''17 Aralık'ta Sayın Başbakan'a istifamı sözlü olarak arz etmiştim. Bugün de yazılı olarak sundum.'' sözlerine yer verdi.
 
"RÜŞVET ALMAYA VE VERMEYE ARACILIK ETMEK"
 
Tarihi yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, "Rüşvet almaya ve vermeye aracılık etmek" suçlamasıyla tutuklanmıştı.
 
BAKAN GÜLER "OĞLUM, VİLLASINI SATTI" DEMİŞTİ
 
İçişleri Bakanı Muammer Güler, 'Büyük Rüşvet' operasyonu kapsamında tutuklanan oğlu Barış Güler'in evinden çıkan paranın, oğlunun sattığı villasının parası olduğunu iddia etmişti.
 
ERDOĞAN, AYAĞININ TOZUYLA BAKANLARLA GÖRÜŞMÜŞTÜ
 
Öte yandan Pakistan ziyaretinden dün akşam dönen Başbakan Erdoğan'ın gece saatlerinde Keçiören'deki evinde bazı bakanlarla görüştüğü belirtilmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49