Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Yolcu Yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, Haliliye ilçesine bağlı 18 Mart caddesinde meydana geldi. iddiaya göre 2. Toplama merkezinde yolcuları aldıktan sonra harekete geçen belediye otobüsü 18 Mart Caddesinde seyir halinde devam eden plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilmeyen otomobile çarpmamak için ani fren yapınca otobüste ayakta bulunan ismi öğrenilmeyen yayaya yaralandı. Otobüs içinde yaralıyı gören otobüs şoförü durumu sağlık ve emniyet ekiplerine bildirdi. kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49