Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Yolbazı mahallesine çok amaçlı Kültür Evi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkan Yardımcısı Fethi Deniz, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Bağış ve Haliliye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Deniz ile birlikte Haliliye'ye bağlı Yolyazı kırsal mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mustafa Ağolday ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirkol, 16 Nisan halk oylaması hakkında mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu. 
Başkan Demirkol ve beraberindekiler daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yolyazı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu. Yapımı Haliliye Belediyesi tarafından tamamlanan halı ile klimaları dahil  tüm İhtiyaçları yine Haliliye Belediyesi tarafından sağlanan Çok Amaçlı Kültür Evi'ni inceleyen Başkan Fevzi Demirkol ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün Viranşehir İlçemizde çeşitli temaslarda bulunduktan sonra Viranşehir'in Akkese kırsal mahallesini ziyaret ettik. Daha öncesinde Usulcada ve Işıldarda yapılan aile sağlık merkezinin açılışına katıldık. Daha sonrasında Haliliye ilçemize bağlı Yolyazı Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve bu vesile ile gündemde olan halk oylaması ile ilgili istişarelerde bulunduk. Halkımızla bir araya geldikten sonra yapımını tamamladığımız Yolyazı mahallesi çok amaçlı kültür evimizi Muhtarlar Derneği Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İlçe Teşkilatımızla birlikte ziyaret etme imkanı bulduk. bizi çok güzel şekilde karşıladıkları için Yolyazı mahalle sakinlerimizle ve muhtarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada daha öncesinde olduğu gibi her zaman sahada halkımızın yanında olacağız." 
mahalleye böyle bir eserin kazandırıldığı için mutlu olduklarını anlatan Mahalle Muhtarı Mustafa Ağolday salonun çok güzel olduğunu ifade ederken "Haliliye Belediyesi Başkanımız çalışan bir Başkandır. Haliliye'ye bağlı olduğumuz için çok şanslı görüyoruz kendimizi" dedi. Haliliye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Deniz Başkan Demirkol'a kırsal mahallelere kazandırdığı Kültür Evleri nedeniyle teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49