Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Yol Çalışmasında Kablo Kesilince İnternette Gitti
Karaköprü ilçesi Atakent mahallesinde Belediye tarafından yol yapım çalışmaları için başlatılan çalışma esnasında su şebeke borusu patladı ve Türk Telekom kablo hattının kopmasına neden olduğu belirlendi. Çalışma esnasında kablonun kopması nedeni ile mahallede Telefon ve İnternet bağlantısı kesildi. 
Yaklaşık 40 gündür yol çalışmasının devam ettiğini belirten Atakent mahalle vatandaşları, Yol çalışması çok yavaş ilerliyor, yol çalışması sırasında kepçe telefon kablolarını on gün önce kopardı şimdiye kadar hatların onarımı olmadı bizde aboneliği-dondurduk, şimdi ise şebek içme suyumuz patladı yol çamur deryasına döndü yetkilerden bir an önce bu yolun bitirilmesini istiyoruz"diye konuştular 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48