Öne Çıkanlar Vali Erin urfa sanlıurfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

YKS sonuçları açıklandı!
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Adaylar sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden sorgulayabilecekler.
ÖSYM BAŞKANI YKS SONUÇLARININ AÇIKLANDIĞINI TWITTER'DAN DUYURDU
Aygün, kişisel Twitter hesabından 15-16 Haziran'da uygulanan 2019-YKS'ye yönelik paylaşımda bulundu.
"SONUÇLAR TÜM ADAYLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN"
ÖSYM Başkanı Aygün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"12 Şubat günü başvuruların alınmasıyla başlayan YKS-2019 süreci, 15-16 Haziran'da sınavların uygulanmasının ardından şu an itibarıyla sonuç açıklanması ile devam ediyor. Adaylarımız sonuçlarını 'https://sonuc.osym.gov.tr' sayfamızdan öğrenebilirler. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederim."
SONUÇLAR TC KİMLİK NUMARASI VE ŞİFREYLE SORGULANABİLECEK
ÖSYM tarafından 2019-YKS'ye yönelik değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adaylar, sınav sonuçlarına söz konusu adresten TC kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.
ÜNİVERSİTE TERCİH TARİHLERİ
Adaylar üniversite tercihlerini de 23-29 Temmuz tarihleri arasında yapacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48