Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

“Yıpratıcı haberleri üzüyor bizi”
Şanlıurfa Ceylanpınar hastanesi basında çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekim Uz.Dr. Selim Topçu  yaptığı açıklamada;
“Gece gündüz demeden bayram seyran dinlemeden hizmet veren sağlık çalışanlarına şiddetin farklı bir boyutu olarak değerlendirdiğimiz bu gibi yıpratıcı haberlerden üzüntü duyduğumuzu belirtmek isterim. Sınırdaki çatışmaların sakinleştiği ve haber materyali bulmakta zorlanılan bu dönemde haber materyali olarak hastanenin seçilmesini doğru bulmamaktayız. Eksikliklerimiz olmasına rağmen mevcut imkânlar ölçüsünde kesintisiz olarak sağlık hizmeti devam etmektedir.
 
Haberde bahsi geçen müşahade odasında bekleyen hastalar meselesi: müşahade işlemi 4-6 saat süreyle hastanın gözlenmesi işlemi olup bazen bu süre 24-48 saat sürebilmektedir. Dolayısıyla müşahade odasında saatlerce beklenmesi çok anormal değildir. Zaten hastanın ifadesi ile gereken tedavi verilmiş ve müşahade odasında bekletilmiştir. Kardiyoloji uzmanı ve aynı zamanda başhekim olan hekimimiz normal mesai saatlerinde ve icap saatlerinde hasta bakmaktadır.
 
Bütün branşlar olmasa dahi hastanemizde başta ana branşlar olan dâhiliye, çoçuk hastalıkları ve kadın doğum olmak üzere diğer birçok branşta hekimimiz (göz hastalıkları, KBB, kardiyoloji, nöroloji, psikiyatri, genel cerrahi, cildiye, biyokimya, aile hekimliği, anestezi, üroloji, diş hekimi) görevlerine devam etmektedir. Geçici görevle değil hastanemiz kadrosunda çalışmaktadırlar. Diğer branşlar içinde ara ara geçici görevlendirmeler yapılmaktadır ve yeni dönem atamalar için talepte bulunulmuştur.
 
Diş hekimlerimiz hastane imkânları ölçüsünde hizmet vermekte olup daha ileri işlemler yapılabilmesi için çalışmalar devam etmektedir.
 
Hastane çalışanlarının fiziki ve psikolojik olarak uğradıkları şiddeti uzaktan izleyip hiç sesini çıkarmayanlar ve hastanede olumlu gelişmeleri görmezden gelenlerin sadece olumsuzluk üzerine haber ve yorum yapmalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu gibi hareketlerin Ceylanpınar halkına bir şey kazandırmayacağını ifade etmek isteriz”dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48