Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Yine kanal yine bir can
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesi'nde DSİ'ye ait sulama kanalına giren 11 yaşındaki İsa Akkurt boğularak hayatını kaybetti.
Olay öğlen saatlerinde Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu mahallesinde meydan geldi. Alınan bilgilere göre  11 yaşındaki İsa Akkurt Suya düşen çocuk su akımına kapılarak gözden kayboldu. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları neticesinde yaklaşık 1 saat sonra bulunan Akkurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çoğun cansız bedeni Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastane morguna kaldırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49