Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Yılmaztekin seçim gezilerini sürdürüyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin, Harran ve Akçakale kırsalında seçim gezilerini sürdürüyor. Yılmaztekin, Uzunyol(Koran),Sugeldi, Şükür Ali, Yukarıyakın(köylerinde) Mahallelerinde coşkuyla karşılandı.
Seçim gezilerinin coşkulu bir şekilde sürdüğünü belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin, “Harran’da bugün müthiş bit teveccüh var. Halkımız bizi bağrına basıyor. Çoğunlukla da dostlarımız, yakınlarımız hakikaten hem partimizi, hem bizi ve özellikle bölgeden bir aday çıkması sebebiyle müthiş bir teveccüh.Bu nokta da cenabı Allah’a hamdediyoruz. Ufak tefek ihtiyaçlarımız var ve onu gidermeye çalışıyoruz. Halkımızla hasbihal ediyoruz. Seçim çalışması kapsamında çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah. Bu aşamada insanlarımızın zaten partimize sonsuz derecede teveccühü bizleri ayrıyeten sevindirmekte.Bizlerde onların hizmetinde olduğumuzu her zaman beyan edeceğiz.  Allah’ın izniyle şuan Yukarıyakınyol’daŞeyh Abdülbasit'in dergâhını ziyaret edip duasını aldık. Seçilirsek ve seçilmezsek dahi hem parti ilkesi olarak, hemde şahsen halkımızın her alanda hizmetinde olduğumuzu beyan ettik. Arapların deyimiyle ‘elsirayelfah’,‘AK Parti zere yusitılfah inşallah’.Bu sözle devam ediyoruz” dedi.
AK Vekil Yılmaztekin, “Uzunyol(Koran) Mahallemizde AK Parti ilçe encümenimiz İsmail Borutekin ve mahallelinin destek ve dualarını aldık.Sugeldi Mahallesinde bizleri coşkuyla karşılayıp bağrına basan Mahalleli teveccühlerinin AK Patiden yana olduğunu ifade ettiler. Onlara da teşekkür ediyoruz. Harran Şükür Ali Mahallesinde AK Parti Milletvekili Aday Adayı Reşat Uluç'un evinde mahalle sakinleri ile istişare edip tam desteklerini aldık” diye konuştu.
AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ise,“Mahalle gezilerimizi devam ettiriyoruz. Sugeldi köyünü de ziyaret ettik. Sugeldi köyü sürekli AK Partinin yanında olan bir köyümüzdür. Muhtarlarımız ve köy büyüklerimizle beraberiz, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48