Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yılmaztekin, Başbakan talimatıyla Avrupa yolcusu
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin, Yurtdışı oy torbalarından sorumlu olarak 9-10 Nisan tarihlerinde Başbakan'ın görevlendirmesiyle Avrupa'ya gidecek.
Londra ve Berlin başta olmak üzere Avrupa şehirlerindeki oy torbalarının Türkiye'ye getirilmesi görevini AK Parti adına koordine edecek olan Milletvekili Yılmaztekin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Nisan'daki Şanlıurfa programına ulaşması bekleniyor.
Yurtdışında da EVET oylarının arzu edilenden çok fazla çıkacağına inandıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin, “Avrupa ülkelerindeki vatandaşlarımız da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘İstikrarlı Türkiye için EVET’ demek gerektiğinin bilincindeler. Ülke genelinde % 70’lerin üzerinde EVET oyu çıkacağına inancımız sonsuz olduğu gibi, Avrupa ülkelerinde de inşaallah umduğumuzdan fazla EVET oyu çıkacaktır” dedi.
Bilindiği gibi; geçtiğimiz ay içersinde,İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Türk vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduktan sonra Referandum konusunda bilgiler verdi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan hemşehrimiz Abdülkadir Emin Önen, İngiltere’nin başkenti Londra’da sırasıyla Gümüşhaneliler Derneği, bölge esnafı, Aziziye Camii cemaati, Said-i Nursi Camii, Bingöllüler Derneği, Aksaraylılar ve Urfalılar ile toplantı yapıp referandumla ilgili bilgiler verip fikir alışverişinde bulunduktan sonra Sandık Müşahitleri Eğitim Programına katıldı. Toplantıların ardından Türk-Yar Türk Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek Anayasa değişikliği, Başkanlık Sistemi ve 16 Nisan günü EVET oyu verilmesinin önemi konusunda açıklamalarda bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49