Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa urfa haber

Bu haber kez okundu.

'Yıllarca İbrahim Tatlıses'in Ekmeğini Yedim'

Tatlıses yaptığı ilk açıklamada "Baştacım, kıymetli anam, Leyla sultanım Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız çok büyüktür" dedi.

Tatlıses ‘’İyi ki Leyla Tatlı’nın oğluyum. İyi ki Şanlıurfa’da doğmuşum ve iyi ki Urfalıyım. Değerli hemşehrilerim taziye için İstanbul’a kadar yorulmasınlar. Hepsinin taziyesini kabul ediyorum. Dua etsinler.’’ Dedi.

Tatlıses'in Annesi Leyla Tatlı'nın vefat haberi Şanlıurfa'daki akrabalarında büyük bir üzüntü ile karşılandı. İbrahim Tatlıses'in yıllarca prodüksiyon amirliği yapan ve Küçük yaşlarda Annesi kaybetmesiyle ona Annelik yapan Leyla Tatlı'nın ölüm haberini alan Mustafa Kama gözyaşlarına hakim olamadı.

Leyla Anne Beni Öz Çocuklarıyla Bir Tuttu

Mustafa Kama, "Yıllarca İbrahim Tatlıses'in ekmeğini yedim, Tatlıses prodüksiyon amirliği yaptım, Tatlıses şirketlerinde birçok yerlerde görev yaptım. Çocukluğum İbrahim Tatlıses'in evinde geçti, ayrıca rahmetli kardeşi Mustafa'da çocukluk arkadaşımdı beraber kalkar, beraber uyurduk. Rahmetlik Leyla annem, öz annem rahmetli olduktan sonra bana annelik etti. Beni küçüklüğümden bakmaya başladı öz annemden farkı yoktu, rahmetli olduğunu duyunca sanki öz annemi kaybettim. Bende rahatsızım, vefat ettiğini duyunca dünya başıma yıkıldı, Leyla annemin emeği çoktur bende Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Öz evlatlarından ayrıt etmezdi, hiçbir zaman Annesizlik çekmedim Allah Leyla annemden razı olsun emeği bende çoktur ne yapsam Leyla anneme hakkını ödeyemem.

İbrahim Tatlıses'in Emeği Çoktur Bende

İbrahim Tatlıses'in emeği de çoktur bende yıllarca ekmeğini yedim Allah bu bedenimden alsın İbrahim Tatlıses'e versin.

Leyla annemin ölümünü aniden duydum şok oldum Allah Leyla annemi Nur içinde yatırsın. yol gidemiyorum yoksa ben şimdi İstanbul'a gitmek için yola çıkardım gidemiyorum kalp ameliyatı geçirdim o yüzden yola çıkmak bana yasak. İbrahim Tatlıses'e ve tüm kardeşlerine baş sağlığı diliyorum Allah Leyla annemden razı olsun.

İbrahim Tatlıses'e il dışına yada başka bir yere gittiklerinde Rahmetli Leyla anneyi bize emanet ederdi, bize bırakıp istedikleri yere giderlerdi. Yıllarca hizmetini yaptık yaşlılıktı istediği yere gidemiyordu araba ile götürürdük, bazı yerlere götürüp eğlendirirdik, bazı yerlerde yedirir içirirdik. En son Bodrum'da kendisi ile beraber denize gittik, deniz kenarında piknik yaptık şakalaştık o zaman, denize bastonu ve kıyafeti ile dedi bende gireyim denize ayağımdaki ağrı geçer diye denize girmişti o anı hiç unutmam Allah rahmet eylesin sanki öz ve öz annemi kaybettim ben. duyduğum kadarıyla İstanbul'da defin edilecek mekanı cennet olsun gücümüz yetmiyor gidemiyorum, gitsem sırtımda taşısam hakkını ödeyemem Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aram 5 yıl önce

Vefatını öğrenmenin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz

banner24

banner49

banner48