Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Yıldız: “Fırat’ın Doğusu Teröre Mezar Olacak” “Milletimiz; milli birlik ruhu ile ordumuzun yanında

AK Parti İl Başkanı Yıldız, operasyona ilişkin açıklamasında; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye Milli Ordusuyla birlikte Suriye’nin Kuzeyinde PKK/ YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı operasyonun amacının, güney sınırımızda oluşturulamaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzurun gelmesini sağlamak olduğunu vurguladı.

Türkiye’nin, uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları ve BM Sözleşmesi'nde yer alan 'meşru müdafaa hakkı' çerçevesinde hareket ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Yıldız, terör bataklığı kurutulduktan sonra bölgede barış ve istikrarın hakim olacağını, Türkiye’nin Suriyeli konuklarının da gönül rahatlığı ile evlerine, yurtlarına dönebileceklerini ifade etti.

TÜRK MİLLETİ TEK YÜREK

Bu operasyonda; Türk milletinin genci, yaşlısı, işadamı, esnafı, pazarcısı ve sanatçısı gibi her meslek ve yaş grubundan vatandaşları ile ordumuzun yanında yerini alan mesajlar yayınladığını vurgulayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Bu birlik ve beraberlik göğsümüzü kabartacak güzelliktedir. Milletimiz her şartta ve koşulda milli birlik ruhunu hep diri tutmaktadır. İşte bizi güçlü kılan bu ruh ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan sevgi, güven ve sadakattir” diye konuştu.

Yıldız, vatanının-milletinin bölünmez bütünlüğü için şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dileyerek, “Milletimizin bir ferdinin burnunun kanaması, bir Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesi bile içimizi sızlatırken, terör odakları şunu çok iyi bilsinler ki; şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

YARALAR SARILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Güneydoğu Anadolu Bölgesi il başkanları toplantısından döner dönmez ayağının tozu ile sınıra giderek yararlıları ziyaret eden, geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, mağdur ailelerin yaraların sarılması için de AK Parti Genel Merkezi ile istişare halinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Yıldız, açıklamasını, “Türkiye sadece bir ülke adı değil, mağdurların, mazlumların ve müminlerin umudunun da adıdır. Muzaffer olacağına şüphemiz bulunmayan şanlı ordumuzdan dualarımızı eksik etmeyelim. Kalbimiz ve dualarımız kahraman Mehmetçiklerimizle. Allah’ım yar ve yardımcıları olsun” temennisi ile tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49