Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yıldız Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeyi sürdürüyor. İş yerlerini ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız vatandaşlarla da sohbet ederek vatandaşların isteklerine kulak verdi.

Başkan Yıldız, ziyareti kapsamında tarihi hanlar ve çarşıların olduğu bölgedeki esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız esnafın Ak Parti’ye ve yöneticilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan Yıldız konuşmasında; “Her zaman olduğu gibi Şanlıurfalı esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Siyasetin nabzının sokaklarda attığını biliyoruz. Bu nedenle belli programlar dâhilinde değil her zaman esnafımızla, vatandaşımızla bir araya gelip kendileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de çarşı esnafımızla hemhal olduk. İsteklerini ve sorunlarını dinledik. Daha güzel bir Şanlıurfa için her zaman milletimizin yanında olmayı sürdüceğiz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48