Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Yıldırım'dan Balıklıkaya’ya ziyaret
Urfanatik gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak ve Sabah gazetesi ve TSYD Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Yıldırım 10 Nisan Polis günü dolayısıyla Şanlıurfa İl Emniyet Müdür yardımcısı Sunay Balıklıkaya’yı makamında ziyaret etti.
10 Nisan polis teşkilatının 170’nci yılını kutlayan Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, vatan yolunda karşılıksız ölmeyi göze alan polisleri kutladığını söyledi.
Sabah gazetesi  VE TSYD Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Yıldırım, 10 Nisan polis teşkilatının gününü kutlayarak polislere her zaman itaat edilmesi gerekildiğini belirtti.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdür yardımcısı Sunay Balıklıkaya ise yapılan ziyaretten memnun kaldığını ve günlerini kutladıkları için Urfanatik gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak’a ve Sabah gazetesi Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Yıldırım’a teşekkür etti 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48