Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

YGM’ Den Kadınlara Gezi
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi Veysel Karani Kadın Kültür Merkezi üyelerine Halfeti ve Birecik’ i gezdirdi.
 
Valilik SODES projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren ve kadınlara yönelik programlarıyla bilinen Kadın Kültür Merkezi her yaştaki kadınlara kurs verip onları hayata kazandırıyor.
 
Günlük yaşamın verdiği stresten sıyrılmak maksadıyla, Yenişehir Gençlik Merkezi’ nin organize ettiği geziye 30 kadın katıldı. Önce Birecik’ te Kelaynak kuşlarını ziyaret eden kadınlar, daha sonra şirin ilçe Halfeti’ yi gezip tekne turu yaptılar.
 
Kadın Kültür Merkezi mensubu kadınlar, memnuniyetlerini dile getirerek, Yenişehir Gençlik merkezi’ne teşekkür etti.
 
Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ : “ Kadın Kültür Merkezi üyeleriyle beraber Birecik ve Halfeti’ ye güzel bir gezi düzenledik.Günü birlik gezi sonunda, onların güzel bir gün geçirdiklerini görmek, bizleri sevindirdi..” Dedi.
 
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:” Hayatın her aşamasında bizimle olan kadınlarımızı unutmak olmazdı. Seyyah gezilerinde gençleri geziye götüren Yenişehir gençlik Merkezi’ miz bu defa da kadınları sevindirdi. Böyle güzel gezilerimiz zaman zaman devam edecek.” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49