Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Yetenek Sınavları başladı
Resim İş, Müzik ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü özel yetenek sınavları Üniversitenin Osmanbey yerleşkelerindeki salonlarında yapılıyor.
 
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği ve Resim İş Öğretmenliği Bölümüne girmek isteyen yetenekli gençler zorlu sınavlardan geçiyorlar.
 
Bu yıl Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna 15 bayan,25 erkek olmak üzere toplam: 40, Müzik Öğretmenliği Bölümüne 40, Resim İş Öğretmeliği bölümüne 40 öğrencinin alınacağı özel yetenek sınavları, üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi açık stadyumda ve Fen-Edebiyat Fakültesi anfilerinde yapılıyor.
 
Bu yıl sınavlara katılacak öğrencilerin 2013-YGS puan türlerinden herhangi birinden en az 200 puan almaları istendi.
 
Harran üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada: Bu yılki özel yetenek sınavlarından beden eğitimi bölümüne 126 bayan, 408 erkek olmak üzere 531 aday, Müzik Öğretmeliği Bölümüne 146, Resim İş Öğretmeliği bölümüne 142 adayın müracaat ettiğini söyledi.
 
Rektör Mutlu açıklamalarında “sınavların tamamının kayıt altına alındığını, adayların tüm hesaplamaları ve yaptıkları dereceleri, aldıkları puanlar dijital ekranla adaylara anında gösterildiği söyledi”
 
Prof.Dr. mutlu “sınavlar için alt yapının tamam olduğunu, hiçbir sorunun bulunmadığını, sınavlarda yaklaşık 80’ den fazla kişinin görev aldığını söyledi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48