Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yeşildirek Kentsel Dönüşümünde İhale Tarihi Belli Oldu

537 adet konut ve 44 adet dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşlerini kapsayan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etabı 8 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da ihaleye çıkarılacak.

Bilindiği gibi projenin ilk etabı Karayolları 91. Şube Şefliğinin bulunduğu alanda planlanıyor. Burada 18-19 katlı binalar yükselecek...

adımları 2012 yılında atılan projede pürüzler geçen yıl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba'nın girişimleriyle çözülmüştü.

Karayolları 91. Şube Şefliği Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yakınlarındaki alana taşınıyor.

Büyükşehir Belediyesi projeye katkı olsun diye 20 dönüme yakın alanı bila bedelle TOKİ'ye verdi.. Karayolları arsası ile birlikte projenin ilk etabı 60 dönüme çıkarıldı.

Urfa Hizmet.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin aldemir 6 yıl önce

Gerçekten bıktık bu yalan haberlerden ALLAH aşkına bırakın yeter milleti kandırmayın halk gözünü açtı

Avatar
Yasin aldemir 6 yıl önce

Gerçekten bıktık bu yalan haberlerden ALLAH aşkına bırakın yeter milleti kandırmayın halk gözünü açtı

Avatar
isa Aldemir 6 yıl önce

Bu da seçim yatırımı haberi Yeşildirek halkı sandıkta gereken cevabı Başta fakıbaba ve Nihat Başkana verecektir.

banner24

banner49