Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Yeşildirek İhalesi Nihayet Yapıldı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yer alan ve 14 yıldır kentsel dönüşüm bekleyen Yeşildirek projesinde sevindirici gelişme yaşandı.Ertelen Yeşildirek ihalesi yapıldı.

14 Yıl önce dönemim Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kentsel dönüşüm müjdesi verilen mahallede 3 Belediye ve 5 Genel secim geçiren mahallede sevindiren gelişme, Yeşildirek mahallesi dönemim Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kentsel dönüşüm müjdesi verildi, Aradan 14 yıl geçti bir faaliyet olmadı, Ev sahipleri, evlerini ne yıkabildi ne tadilat yapabildi. Yeşildirek'te bulunan yüzlerce ev sahibi, kentsel dönüşümde mahallelerine ne zaman sıranın geleceğini merak ediyordu. Bir çok toplantı ve görüşme yapıldı, vatandaşlar umutlarını yitirmişti. Yeşildirek kentsel dönüşüm projesi kapsamında ihalesi önceki yapıldı. Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap kapsamında inşa edilecek olan ve 12 şirketin yarıştığı ihale yapıldı. Yaklaşık 102 milyon TL’lik proje, 537 konuttan oluşuyor. Proje kapsamında 44 dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak. ihale sonuçları önümdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49