Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Yerli ve Yabancı Turistlerin Değişmez Mekânı Balıklı Göl
Turizmin parlayan yıldızı haline gelen Balıklıgöl’de yerli ve yabancı turistlerin bölgeye ilgisi gittikçe yükseliyor.
Şanlıurfa Balıklıgöl, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden. Tarihi ve kültürel değerleriyle Türkiye'yi dünyaya tanıtan merkez ziyaretçi akınına uğruyor.
Turist sayısı yılın ilk beş ayında geçen yıla oranla daha çok arttığını belirten yetkililer artışın mevsim sonuna kadar katlanarak devam edeceğinin altını çizdiler.
2013 yılının ilk 5 aylık döneminde günübirlik ziyaretler haricinde konaklayan turist sayısının toplamda 248 bin 562 olduğunu kaydeden Şanlıurfa İl Kültür ve turizm müdürlüğü yetkilileri, bu sayının 226 bin 650 ile yerli ve 21 bin 912 sayısı ile yabancı turistlerin oluşturduğunu belirttiler.  
Bölgenin tanıtılmasında rehberlerin katkısının oldukça büyük olduğunu belirtilirken Balıklıgöl’ün tarihi konusunda turistlere birçok dilde bilgiler veriliyor. 
Ölmeden Önce Görülmesi Gereken Mekan Balıklıgöl
Yerli turistler kutsal mekânlar konusunda önemle üzerinde durdukları Balıklıgöl’ün “Ölmeden önce görülmesi gereken mekan Balıklıgöl” olduğunun altını çizdiler. 
Konu hakkında görüşlerini belirten yerli Turistler: “Özellikle mekanın kutsallığı ve Şanlıurfa gibi bir yerde olması bu alanı bizler için cazibe merkezi haline getiriyor.
Bizler bu mekana gelince bütün düşüncemiz bu alanın ilahi havasını içime solumak. Bu nedenle Şanlıurfa’ya özel bir ilgimiz var. Dualarımız ile girdiğimiz Balıklıgöl bizleri manevi havası içerisinde adeta döndürüp duruyor.
Bizler bu nedenle kendi kendimize ölmeden önce görülmesi gereken mekan Balıklıgöl olduğu gerçeğini sürekli olarak söylüyor ve çevremizde bulunan ve bu mekanı görmemiş olan kişilerinde görmeleri için bir an önce bu alana gelmelerini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştular.
  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49