Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yerel yönetimler toplantısı yapıldı
AK Parti Genel merkez Yerel yönetimler Başkan yardımcısı Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel AK Parti Şanlıurfa İl yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.
Genel merkez Yerel yönetimler Başkan yardımcısı Gaziantep Milletvekili Abdulkadir yüksel Yerel yönetimlerin sorunlarını sıkıntılarını yerinde tespit etmek için Şanlıurfa’ya geldiler. Belediye Başkanlarıyla istişare eden Yüksel sorunları yerinde dinleyip gerek Yerel yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye gerekse Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletmek üzere temaslarını sürdürdü. Elruha otelinde yapılan toplantıya Yerel yönetimler Başkan yardımcısı Abdulkadir Yüksel, Genel merkez Yerel yönetimler görevlisi Ahmet Zembilci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan vekili Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Şanlıurfa İl yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Şanlıurfa İlçe Başkanları katıldı.
Genel merkez Yerel yönetimler Başkan yardımcısı Abdulkadir Yüksel yaptığı açıklama da şunları söyledi. “ Bugün burada arkadaşlarımızla uzun bir süreden sonra hasret gideriyoruz. İl Başkan vekilimiz, Belediye Başkanlarımız, Kadın Kollarımız hep beraber bir aradayız. Şanlıurfa ve Gaziantep Türkiye’nin sigorta şehirleri Şanlıurfa ve Gaziantep model olmalı. Barışın, kardeşliğin, birliğin, dirliğin şehirleri bunlar. Hangi etnik temelde olursa olsun herkesin kardeşçe yaşadığı iki önemli vilayet. Tüm siyasi Partiler seçime giderken Anayasa konusunda millete söz verdiler. Darbelerin ürünü olan Anayasalardan kurtulup kendi Anayasamızı yapacağız, sivil Anayasa yapacağız diye söz verdiler. Biz bu sözümüzün arkasındayız her sözümüzün arkasında olduğu gibi. Biliyorsunuz seçimde Partimiz hangi sözü verdiyse Başbakanımızın da açıkladığı gibi biz yasal düzenlemelerini yaptık, hükümetimize tevdi ettik. Hükümetimizde bu seçim beyannamemiz de verdiğimiz sözlerin hepsini bir bir yerine getirdi. Bugün bulunduğumuz durumda da Türkiye’nin mutlak surette yeni Anayasa ya kavuşturulması lazım. Bunun içinde hazırlıklarımız devam ediyor. Haziran ayı içerisinde inşallah kendi çalışmamızı meclise sunacağız. Biz muhalefete de seslendik burada da söylüyoruz. Diyoruz ki sizde kendi hazırlığınızı yapın gelin Parlamento da bunu hep beraber gündeme alalım daha sonra milletimizin hakemliğine başvuralım ve yerli milli bir Anayasamız olsun. Yarınlarımızda huzurlu, mutlu, güçlü bir Ülkenin çocuklarına bir Anayasa hazırlayalım diyoruz inşallah dedi”.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49