Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Fırat'tan Başkan Baydilli'ye Ziyaret

Bir dizi ziyaretler ve istişareler yapmak için Şanlıurfa'ya gelen Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. 25. ve 26. dönem Milletvekili Salih Fırat Karaköprü Belediye Başkanı Metin Badilli’yi makamında ziyaret etti. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat'a Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Ak Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Kaymaz ve Cemil Çadak da eşlik ederken, Fırat'ı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat'a Karaköprü'de yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verirken, Karaköprü'nün kentsel ve nüfus durumunu kısa bir şekilde anlattı.

Ziyaretin ardından Fırat'a teşekkür eden Başkan Baydilli ziyaretten dolayı memnun olduklarını iletti. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Fırat ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48