Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Yer Dar Olunca Sıkıntı Büyüyor
Şanlıurfa’da kuş meraklılarının buluştuğu Dabakhane çarşısında, oluşan kalabalık nedeniyle vatandaşlar yürümekte güçlük çekiyor.
 
Kent merkezindeki kuş meraklılarının adresi olan Dabakhane çarşısı, kuş ihaleleri gününde yoğun kalabalık oluşturuyor. Oluşan yoğun kalabalık nedeniyle çevreden geçen vatandaşlar geçiş zorluğu yaşarken, kuş satıcıları da bu anlamda hareket etmekte güçlük çekiyor. Alanın dar olması sebebiyle kısa zamanda oluşan kalabalıktan rahatsız olan vatandaşlar, geçiş güzergahı üzerinde bulunan Pazar yerinin değiştirilmesini istedi. Dar sokaklarda bulunan kuşçu pazarının il dışındaki bir yere taşınmasını talep eden vatandaşlar, bu şekilde kuş alışverişi yapan kişilerin de, yol üzerinden geçen kişilerin de rahat edebileceğini söyledi. Geniş alanda kuş meraklılarının toplanmasının sorun teşkil etmeyeceğini söyleyen vatandaşlar, şimdilik hem kuş satıcılarının rahat iş yapamadığını, öte yandan yoldan geçenlerin geçmekte zorlandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48