Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Yenice'de çocuklar etkinlikte eğlendi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesi’nde bulunan Yenice Merkez İlk Okulu’na giderek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.
Yenice Merkez İlk Okulu bahçesinde sabah saatlerinde başlayan 23 Nisan Etkinliğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Memur-sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Okul müdürü Mehmet Kakaç, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. Yılı kutlamaları dünyanın dört bir yanında kutlanmaya başlandı ve Şanlıurfa’nın da her tarafından büyük bir coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Yoğun katılımların sağlanmasıyla başlayan etkinlik, seyrek yağmurun yağmasına rağmen coşkulu bir şekilde sürdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte minik öğrenciler hazırlamış oldukları oyunları sergilediler. 23 Nisan konu adlı şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler şiirlerini seslendirdiler, öte yandan da yöresel müzikler eşliğinde halaylar çekilip oyunlar oynandı. Yapılan bu gösterilerin ardından okula vermiş olduğu desteklerden dolayı Yenice Merkez İlk Okulu Müdürü Mehmet Kakaç tarafından Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye bir plaket takdim edildi. Başkan Ekinci’nin yanı sıra okulda başarılı olan öğretmenlere ve katılım sağlayan davetlilere birer plaket takdim edildi.
Başkan Ekinci’ye plaketini veren Okul Müdürü Mehmet Kakaç, “Göreve başladığı günden bugüne kadar eğitime her alanda katkı sunan ve bugün ki etkinliğimize katıldıkları için Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ediyorum.”Dedi.
Katkı plaketini okul müdüründen alarak, benim için sürpriz oldu diyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Eğitime güzel katkılar yaptık, bu katkıların birileri tarafından bilindiği bilmiyorduk bunu da öğrenmiş olduk burada. Özellikle ilk okul ve orta okul sınıflarında sıkıntılı bir dönemden geçmiş birey olarak, bende elime geçen imkanlar doğrultusunda eğitimcilere her konuda destek vereceğimi ifade etmiştim. Bundan sonraki süreçte de, öğrencilerimizin eğitimcilerimizin ve okullarımızın yanında olacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutluyorum.” İfadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49