Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Yeni Vali göreve başladı
 Şanlıurfa'ya Valilik kararnamesi ile atanan Güngör Azim Tuna, bugün göreve düzenlenen tören ile başladı.
Valiler kararnamesi ile Eskişehir'den Şanlıurfa Valiliğine atanan Güngör Azim Tuna, bugün düzenlenen tören ile göreve resmen başladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan son kararnameyle Bursa Valiliğine atanan Vali izzettin Küçük’ün yerine gelen Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna yeni görevine başladı. Vali Tuna, Valilik binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve STK temsilcileri tarafından karşılandı.  Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Tuna, daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Şanlıurfa Valisi Göngör Azmi Tuna yaptığı açıklamada, "İstiklal Madalyası’nın sahibi olan bu güzide şehirde görev yapmak benim için bir onurdur. Bugün inşallah bizde bu güzel ailenin bir ferdi olarak sizlerle birlikte insanlarımıza hizmet etmeye çalışacağız. Medeniyetlerin buluştuğu şehrimizi ümit dolu yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Peygamberler şehri olarak nam salan bu güzide topraklar, verdiği kurtuluş mücadelesi ile Şanına Şan katmış ve Şanlıurfa ismini yüreğinin hakkıyla almış diyorum. Geçtiğimiz günlerde de bunun yıl dönümüydü. Bu vesile ile hayırlı olsun diyorum. Peygamber sabrı ile yoğrulmuş bu mübarek belde,  bir vakitler nemrudun ateşini güle çevirmiştir. Yine ateşten gömlek dediğimiz kurtuluş mücadelesinde imandan sayılan vatan sevgisini de işgalcilerin ateşini de küle çevirmiştir.dedi.
Vali Tuna “şunu tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki bugün de terör karşısında şehir tarihine uygun olarak millî manevi birlik konusunda sahip olduğu duyarlılıkla Şanlıurfalı hemşerilerim sağduyulu olmasında ise azim ve kararlılıklarını göstermektedir” dedi.
Vali Tuna, “Bu işlerin hepsi el birliğiyle, gönül birliğiyle olması gereken işlerdir. Şehir sevmezse, şehir destek vermezse hiçbir konuda mesafe alınamaz. Şehir tek yürek olduğu sürece her konuda başarı mutlaka kaçınılmaz olur. Şanlıurfaspor’umuza Süper Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49