Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Yeni oto galericilerde çalışmalar devam ediyor
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Evren Sanayi'de yapılan yeni oto galeri sitesinde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.
Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Kent merkezinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
1 Kasım 2016 tarihi itibariyle mevcut alanda yıkımların başlayacağı Oto Galericiler Sitesinin en kısa sürede taşınması çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sitenin taşınmasının ardından alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ulaşım düzenlemeleriyle bölgeyi modern bir kimliğe kavuşturacak.
Evren sanayi sitesinin karsısında yer alan çevre yolu batı bağlantı kavşağında yapımı devam eden yeni oto galericiler sitesinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir özveriyle çalışmaların yapıldığını söyledi.
Site esnafına hayırlı uğurlu olsun temennisini ileten Başkan Nihat Çiftçi, Oto galericiler sitesini Kasım ayı sonu gibi esnafın hizmetine sunacaklarını belirtti.
Modern bir yapılaşmanın başladığına vurgu yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Şuanda Oto galericiler için yapılan yeni sitedeyiz yıllardır burada alt yapı, yol ve bağlantı anlamında gelişme yoktu. Geçtiğimiz günlerde Oto galericiler esnafıyla bir araya gelerek Kasım ayı gibi Cumhuriyet Caddesinde yer alan oto galericileri, yeni yapılan güzel ve modern yeni yerlerine alacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak burada gerek alt yapı gerekse üst yapıya yönelik geniş bir çalışma başlatmış durumdayız. Bölgenin alt yapısını yönelik başlattığımız geniş kapsamlı alt yapı çalışmasının ardından sistemli bir şekilde asfaltlanması ardından ise çevre yolları bağlantıları, yol düzenlemeleri ve çevre düzenlemeleri ile modern bir Oto galericiler sitesini Kasım ayı sonu gibi esnafımızın hizmetine sunacağız. Cumhuriyet Caddesinde bulunan eski oto galericiler sitesini de yıkacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. Esnafımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun " şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49