Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Yeni hafta şehit haberleriyle başladı
 Dün gece Uludere'de bir üsteğmenin şehit olmasının ardından Şırnak merkezden de acı haber geldi, bir polis şehit oldu. Siirt'in Pervari ilçesinde ise bir asker şehit oldu.
Dün gece saatlerinde Şırnak'ın Uludere İlçesi Irak sınırında PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma 1 üsteğmenin şehit olmasının ardından bölgeden art arda şehit haberleri geldi. Siirt'in Pervari ilçesinde, Doğan Üs Bölgesi güneyinde terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda ağır yaralanan bir asker şehit oldu. Şırnak'ta da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
AĞIR YARALANAN ASKER ŞEHİT OLDU
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Doğan Üs Bölgesi güneyindeki operasyonda, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Helikopter ile hastaneye sevk edilen asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde şehit oldu.
GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
Çıkan çatışmada iki teröristin silahlarıyla ölü ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadesine yer verildi.
BİR ACI HABER DE ŞIRNAK'TAN
Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertarafı, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.
Bahçelievler Mahallesi'nde teröristler tarafından evden ateş açılması sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.Yaralı polis memuru, zırhlı ambulansla kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit düştü.
ULUDERE'DE BİR ÜSTTEĞMEN ŞEHİT DÜŞTÜ
Şırnak'ın Uludere İlçesi Kuzey Irak sınırında bulunan Kanimasi Üs Bölgesi'ne saat 21.00 sıralarında PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte ağır yaralanan 1 üsteğmen, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Piyade Üsteğmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
Kanimasi Üs Bölgesi'nde bulunan askerlerin saldırıya anında karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçarken, bölgede kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
 
ANTALYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
 
Piyade Üsteğmen 31 yaşındaki Mehmet Düzenli'nin Antalya'daki baba evinde yas var. Kepez İlçesi'ne oturan Düzenli ailesine şahadet haberi, sağlık görevlileri eşliğinde Antalya Merkez Komutanı Piyade Albay Hakan Eroğlu tarafından verildi. Baba Sayit ve anne Anakadın Düzenli, acı haber üzerine gözyaşı döktü. Düzenli ailesinin yakınları ve komşuları da acı haber üzerine şehit evine akın etti. Mehmet Düzenli'nin 3 kardeşi olduğu ve evli olmadığı kaydedildi. Üsteğmen Mehmet Düzenli'nin cenazesi bugün memleketi Konya'da toprağa verilecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49