Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Yeni binanın açılışı yapıldı
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği’nin yeni hizmet merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışta Vali İzzettin Küçük’e; Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Anadolu Köy Korucuları Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen,Köy Korucuları Dernek Başkanı Mehmet Koyuncu ve çok sayıda korucu eşlik etti.
Şair Nabi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir binada Vali İzzettin Küçük’ün destekleriyle hazırlanan merkezin açılışı sırasında bir açıklama yapan Vali Küçük; ilk günde korucuların yanında oldukları gibi bugün de yine onların yanında olacaklarını belirtti. Korucuların özlük haklarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Korucular bölgeleri dışında görevlendirildiklerinde onlara harcırah ödenecek. Sizin için en önemli konu olan sigorta konusu da inşallah hallolacak. Binanın sizlere hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.
Açıklamanın ardından açılış kurdelesini kesen Vali İzzettin Küçük; beraberindekilerle birlikte derneğin yeni merkezini gezdi. Mutlulukları yüzlerinden okunan korucularsa kendilerine verdiği destekten dolayı Vali İzzettin Küçük’e teşekkür ettiler.
Dernek ziyareti sırasında dernek başkanı Mehmet Koyuncu tarafındansa Vali İzzettin Küçük ve Tuğgeneral İhsan Başbozkurt’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49