Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Yeni Baro Başkanı mazbatasını aldı
Şanlıurfa Baro Başkanlığı için yapılan seçimde Baro Başkanı seçilen Av. Hikmet Delebe, yapılan devir teslim töreniyle mazbatasını aldı.
 Haliliye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özgür yorulmaz tarafından Baro Başkanı seçilen Hikmet Delebe’ye mazbatası teslim edildi. Adliye Sarayı’nda yapılan törenle Delebe mazbatayı aldı.
Töre konuşma yapan Özgür Yorulmaz,“ Şanlıurfa ilimizde baro seçimleri yönetim kurulu üyeleri seçimlerini gerçekleştirdik. Hikmet Delebe 285 oy ile Genel başkan olarak seçildi. Yönetim kurulu üyelerimizde seçilen arkadaşlarımız var, seçimler çekişmeli geçti, aynı oyu alan 4 arkadaşımız oldu. Bir kısmı yedekte bir kısmı yönetim kuruluğu üyeliğinde, itiraz oldu bizde itirazlar üzerine değerlendirme yaptık. Kıdem durumuna göre adaylar yönetim kuruluna girdi. Barolar adliyelerin ayrılmaz bir parçasıdır. Hep birlikte adaletin tecelli için burada uğraşıyoruz. Tek temennimiz budur. Barolardan vazgeçilmez unsurudur. Yönetim kuruluna seçilen üyelerimizi başkanımız yanında hepsini tebrik ediyorum. Hepsine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Birleştirme tutanağını mazbatasını kendisine teslim ediyorum” dedi.
Baro Başkanı seçilen Hikmet Delebe ise,
“Bizim gayemiz meslektaşımıza, mesleğimize hizmet etmektir. Sayın başkanım da izah etti. Barolar yargının kurucu unsurudur. Yine baro aynı zamanda önemli bir STK’dır. Baro hukukçulardan kurulan bir Sivil Toplum Örgütüdür. Bu nedenle bizim yönetim anlayışımız hem baroyu kucaklayan kapsayan bir yönetim anlayışı hem de haktan hukuktan insan haklarına dayalı bir yönetim anlayışı şeklinde olacaktır” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49