Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Yazar Toprağa Verildi
 Şanlıurfa Belediyesi Eski Başkanlarından Feridun Yazar toprağa verildi.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Feridun Yazar’ın cenazesi dün akşam saatlerinde memleketi Şanlıurfa’ya getirildi. Yazar bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Küçükörnek Köy Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazesi dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya getirilen Feridun Yazar’ın cenazesi öğlen saatlerinde aralarında CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP Milletvekilleri ve çok sayıda kişi tarafından hastaneden alındı. Cenazede Merhum Yazar’ın Kızı Rahşan Yazar ,Milletvekili Osman Baydemir, Selim Sadak ve Leyla Güven birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalardan sonra kılınan cenaze namazının ardından Merhum Feridun Yazar toprağa verildi.
Bu arada Jandarma Ekipleri yoğun katılımın olduğu cenaze töreni nedeniyle geniş güvenlik önlemi aldı. Cenazeye katılanlar  Küçükörnek Köy Mezarlığına 200 metre uzaklıkta durdurularak güvenlik kontrollerinin ardından mezarlığa alındılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49