Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Yaz Tatili Başlıyor
Şanlıurfa'da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 560 bin öğrenci, yarın karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girecek.
 
Öğrenciler, 180 iş günü ve yaklaşık 8 ay süren eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu, 3 ay sürecek yaz tatilinde atacak. Vali Celalettin Güvenç ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'nin de katılacağı törenle öğrencilere karneleri dağıtılacak.
 
İlköğretim ve lise son sınıf öğrencileri, mezuniyetin yanı sıra yaz tatilinde sınava girme, sınav sonucu öğrenme, tercih yapma ve kayıt heyecanı yaşayacak. Lise son sınıf öğrencilerinin katılacağı Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS)  15-16, 22-23 Haziran'da 5 oturum halinde gerçekleştirilecek.
 
2013-2014 eğitim ve öğretim yılında, ilk zil 16 Eylül Pazartesi günü çalacak. Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri 9 Eylül'den 13 Eylül'e kadar uyum programna alınacak. Birinci yarı yıl 24 Ocak 2014'te sona erecek. Yarı yıl tatili, 27 Ocak-7 Şubat 2014 arasında yapılacak. İkinci dönemin ilk dersi 10 Şubat'ta görülecek. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı, 13 Haziran'da tamamlanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49